Glow Eindhoven 2019

Op 12 november 2019 hebben we de GLOW ronde gemaakt. Zoals vroeger de Gender meanderde door Eindhoven en onze eigen rivier nu: de Dommel, nog steeds meandert door sommige stukken van Eindhoven, zo meanderde een onafzienbare rij van 6 km. mensen door Eindhoven op zoek naar de mooiste lichtobjecten. Langzaam en op ons gemak liepen we de mensenmassa achterna of zij ons dat was me nog niet helemaal duidelijk, maar in ieder geval geen gehaast en rustig aan. Maar wel bijna allemaal met de smartphone in de hand en nu eens niet om te bellen maar om foto's te maken of films net hoe het uitkwam. En om te laten zien hoe dat eruit ziet hebben we een serie op de site gezet van alleen maar foto's en films van de mobiele telefoon. Riki, Kelly, Joey en Toon zijn verantwoordelijk voor deze serie die mooi is voor mensen die er niet geweest zijn en misschien een aanrader om volgend jaar wel te gaan. Want het met eigen ogen bekijken is toch het mooiste lijkt me. We zijn begonnen in het PSV stadion met een prima show van een half uur, met op de voorgrond de grasmat en daarachter de tribune aan de lange zijde, na een half uur door naar de volgende zoals o.a. Paterskerk, div. oude Philipsfabrieken, van Abbe, Stadhuisplein, het verbouwde klooster etc.
De foto's en films worden verder zonder commentaar geplaatst.
Maar let op, de kwaliteit is natuurlijk een stuk minder dan we gewend zijn, want foto's maken van licht in het donker gaat al moeilijk en vooral niet met een mobiele telefoon.
 

We hebben een kleine indruk willen geven van Glow dit jaar 2019, en hopen dat je er met enig plezier naar hebt kunnen kijken.