De reünies in beeld.

Reünie van alle neven en nichtjes van bovenstaande familie. 


30 mei 2010.


14 januari 2018.

Op 14 januari 2018 hebben we de reünie gehad van de familie Sanders-Saris, waarbij we geprobeerd hebben om ook de niet aanwezigen toch erbij te laten zijn. De hele familie op een diavoorstelling die de hele middag werd vertoond, de zieken werden natuurlijk niet vergeten zoals Mieke Sanders-van Heugten en Anneke Raschke-Sanders helaas konden zij er niet bij zijn, maar ook al diegene die om welke reden dan ook niet aanwezig waren werden niet vergeten in de gesprekken.

Speciale dank gaat uit naar de dames Maria, Carina, Tineke en Riki maar ook niet vergeten Adri die de vlag heeft gehesen en Frans die de foto's heeft gemaakt!!!

Hieronder zijn een deel van de 214 foto's te zien die tijdens de reünie gemaakt zijn. Voor de liefhebbers kan nog een dvd gemaakt worden van de foto's die we niet gebruikt hebben en van de presentatie die we die middag vertoond hebben.


23 oktober 2022.

De presentatie zoals afgespeeld op de reünie van 23 oktober 2022 vind je hier: Presentatie 2022 
De foto's komen hieronder na de reünie.
In de presentatie wordt het liedje gezongen "ons vadder" het trio dat het zingt vind je hier.Voor we verder gaan met de reünie van 2022 eerst nog even het volgende:
Ik kreeg van Tonny van ome Bertus een mooie foto, zie hier rechts langs, volgens Tonny liet haar vader, ome Bertus, haar die foto regelmatig zien en vertelde dan vol trots dat dit zijn moeder was die daar op het land korenschoven staat te binden. We kunnen het waarschijnlijk niet controleren, maar nemen we aan dat het klopt, dan moet dit onze oma Sanders-Saris zijn, ofwel Maria Saris dochter van Peter Saris en Johanna Sanders.
Maar zoals zo veel dingen maakt mij dit ook weer nieuwsgierig naar de twee mannen die het koren aan het maaien zijn.
Wel een schitterende foto he!!

  

Links de aanstichters van deze middag: Maria, Carina en Jeanne en in het midden Dorine, dochter van Jeanne. De rechtse foto heb ik speciaal uitgekozen omdat hij op een bijzonder moment is genomen, op het scherm boven zie je tweede van links Jeanne, daaronder zoon Martijn en daarvoor weer Jeanne, rechts langs Jeanne op de foto, Frans, de maker van de foto. Puur toeval maar wel mooi hé!!!! 
Dit is om te bedanken voor de goede hulp afgelopen zondag 23 oktober 2022, maar ook niet vergeten Bert, Harry en Bernard en als laatste Frans de maker van de meeste foto's.
Dank allemaal voor deze fijne middag.

De aanwezige neven en nichtjes.
 

De aanwezige nichtjes en neven maar nu met de kouwe kant. (hoezo koud?? helemaal niet!!)
Helaas aan alles komt een eind, zo ook aan deze reünie, mocht je behoefte hebben om eens flink van leer te trekken hieronder heb je de kans.