Onze ondernemers :
in de familie Sanders en Hurkmans.


Marco Sanders runt samen met vriendin Elize de Impuls winkel. Marco is een zoon van Jan Sanders en Gina Sanders-van Lierop. Jan Sanders is een zoon van ome Antoon Sanders en tante Net Sanders-Hurkmans.

In de winkel is een groot assortiment aan verschillende artikelen te koop van dagelijkse gebruiksartikelen tot eenmalige cadeauartikelen. Wij noemen in het kort hier de volgende zaken: PostNL, RDW, Money Gram, Cadeau/giftkaarten, kansspelen, Sigaren, en uiteraard het complete assortiment aan E-sigaret etc. Op de website kun je het hele assortiment vinden.
Lees meer...


Peter en Lianne Sanders runnen samen de budovereniging De Hechte Band. Peter is de zoon van ome Frits Sanders en tante Nel Sanders-Geeven.

Budo is een verzamelnaam voor verschillende Japanse vechtsporten.

Judo, Jiujitsu, Karate Jitsu, Aikido en Kickboksen zijn de budosporten die bij De Hechte Band actief beoefend kunnen worden. Daarnaast verzorgen wij ook verschillende andere lessen. Laat je vooral niet afschrikken door het woord “vechtsport”. De Budosporten zijn gebonden aan strenge regels en vereisen een grote discipline. Omdat vele basistechnieken bij de diverse budosporten terug te vinden zijn, en elkaar complementeren, is het heel goed mogelijk om meerdere van deze sporten bij DHB te volgen.
Lees verder…


Lianne van Genugten, dochter van Bernard van Genugten en Carina Sanders, Carina is een dochter van ome Theo Sanders en tante Gilia Sanders-Adriaans

Ik onderzoek - wat wil jouw klant/ personeel/ organisatie écht? De inzichten en antwoorden breng ik helder en overzichtelijk in beeld en ik zorg dat er ook daadwerkelijk iets mee gebeurt. Ik (bege)leid creatieve product/dienst/strategieontwikkeling in samenwerking met jou, je collega's en waar nodig

 mijn netwerk.
 Door het formuleren van heldere vragen en mensen de ruimte te geven om hún verhaal te vertellen verkrijg ik diepgaand inzicht in situaties. Ik stel mezelf open op, vraag hoe, waarom en kijk goed naar de belevingswereld van de persoon tegenover me.
Lees verder door te klikken op het logo...
Maar is ondertussen ook nog met iets anders bezig….Nieuwsgierig? klik hier.
En vergeet vooral niet om www.vaderland.nu te bezoeken. 


Tuin Advies Krauweel wordt gerund door Mari Krauweel, zijn partner is Anette van de Vossenberg. Anette is een dochter van Sjef van de Vossenberg en Greet Sanders. Greet is een dochter van ome Antoon Sanders en tante Net Sanders-Hurkmans.

Tuin Advies Krauweel is een tuinadviesbureau met hovenierswerkzaamheden. Indien gewenst kunnen wij uw tuin geheel of gedeeltelijk realiseren. Of het nu alleen gaat om een tuinontwerp, de uitvoering, onderhoudswerkzaamheden of een combinatie hiervan. Wij zijn u graag van dienst!
Tuin Advies Krauweel voor, tuinadvies, Ontwerp en Uitvoering. Wij ontwerpen tuinen in alle stijlen, of het nu strak, modern, klassiek of een thematuin betreft. Alle tuinontwerpen worden in nauw overleg met de klant gemaakt.
Lees verder... 


Martijn van Gerwen.
Zoon van Willem van Gerwen en Ria de Waal.
Willem is een zoon van Miet Sanders en Cor van Gerwen.

Bij Het Noeste Leven maak ik met diverse soorten hak- en snijgereedschap zoals bijl, dissel, kloofijzer, mes en haalmes op ambachtelijke wijze allerhande producten uit vers hout. Denk hierbij aan lepels, bekers, schalen en krukjes. Hierbij maak ik gebruik van werktuigen en hulpmiddelen die zeker al sinds de middeleeuwen bekend zijn. Binnenkort komt hier nog een met spierkracht aangedreven draaibank bij. Daarmee kan het assortiment verder uitgebreid worden met gedraaide kommen. Naast de producten die maak, bied ik ook demonstraties en binnenkort ook workshops aan. Meer informatie vind je op mijn website ( www.hetnoesteleven.nl) en op mijn Facebookpagina. Mocht je eventueel iets willen kopen, voor jezelf of als cadeautje, dan kan dat uiteraard ook via de site.

Met vriendelijke groet, Martijn van Gerwen
Lees verder.....


Judith Sanders is een dochter van Frans Sanders, en Frans is een zoon van ome Bertus Sanders en tante Dina Sanders-van Rijt.

Ik ben Judith Sanders. Geen grote studio maar alleen ik met mijn computers en de gedrevenheid voor het maken van heel mooi werk, klantgericht en perfectionistisch. Het soort klant maakt mij niet uit. Iedere klant is voor mij even belangrijk; het eindresultaat zal altijd naar tevredenheid zijn. Kan ik u alleen niet van dienst zijn dan kan ik dit wel in samenwerking met mijn partners. Vrijwel elke discipline die bij uw eLearning, design, internet of ander multimedia project van toepassing kan zijn, kan ik in partnership aanbieden met één duidelijk aanspreekpunt.
Lees verder....


Mijn naam is Jordy van Steen en ik ben een zoon van Frans van Steen en Janny van Loon. Janny van Loon is een dochter van Harry van Loon en Corry Hurkmans.

Ik ben geboren op 26 juli 1974. Ik groeide op met de horeca, na de basisschool, een opleiding gevolgd op de koksschool. Nadat ik al mijn diploma's had gehaald, ben ik aan het werk gegaan als leerling-kok.  Na verschillende stageadressen te hebben doorlopen, ben ik met een compagnon een eigen zaak begonnen. Na 4 jaar hield ik dit voor gezien, en ben ik als leermeester in het Bavariahuis in Lieshout gaan werken als chef-kok. Maar het avontuur zit in mijn bloed, dus nadat ik had gehoord dat mijn tante Gerry een camping had gekocht, en daar een restaurant was bijgebouwd, was de beslissing vlug genomen. Op 1 juni 2008 ben ik met mijn vrouw Carina naar Frankrijk getrokken.
Het restaurant heet Geraldinette en ligt aan de voet van de Montventoux in de Provence.
Het adres is: Camping Levetoux,1348 Chemin de la Combe, 94380  Mazan.                 https://www.camping-le-ventoux.com/


Frans Sanders zoon van ome Theo Sanders en tante Gilia Sanders-Adriaans.

Ik ben als derde kind geboren op 19 januari 1962 en toen was er eindelijk een troonopvolger, op de ouderlijke boerderij aan de Soeterbeekseweg. Na de lagere school, heb ik de L.A.S. gedaan in Gemert.
Daarna middelbaar kader rundvee en varkens in Horst. In 1980 ben ik van school  gekomen om ons vader te helpen op de boerderij, en sinds 1998 is het zo'n beetje omgedraaid, en hielp mijn vader mij zo goed als hij kon. In 1993 had ik al het hele gebeuren overgenomen, en sinds mijn vader is overleden run ik het bedrijf in mijn eentje.
Ik heb wel mee en dan hulp van mensen die stage lopen voor school, en sommige familieleden steken ook wel eens een handje toe. En sinds kort ben ik overgegaan naar alleen rundveehouderij, en heb de varkensfokkerij op een laag pitje gezet.
Ik heb geen website dus daar zullen jullie vergeefs naar zoeken.
Frans.


Mari Krauweel en Annette van de Vossenberg zijn lang en hard in de weer geweest om hun droom te verwezenlijken: een eigen B&B.
Annette is een dochter van Greet Sanders en Sjef van de Vossenberg.

In het West-Brabantse Heerle ligt B&B Heerle'k met drie kamers. Een sfeervolle B&B in een mooie groene omgeving. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Onze B&B is gelegen naast onze woning en biedt veel privacy voor de gasten. De landelijke, bosrijke omgeving heeft volop fiets- en wandelmogelijkheden. Diverse steden zijn met de auto snel te bereiken. Zo ligt het historische Bergen op Zoom slechts 7 kilometer van onze B&B en binnen een half uurtje zit u in het  prachtige Breda. Ook Roosendaal (Designer Outlet Roosendaal voorheen Rosada Outlet) en Antwerpen zijn goed bereikbaar, net als de Zeeuwse stranden.  Kom dus Heerle'k genieten en  ervaar de Brabantse gastvrijheid in onze B&B. 

Meer weten? of reserveren?  Neem een kijkje op hun website: klik hier
Drie generaties antiquairs Bastings

Reeds in de 30-er jaren hield grootvader Charles Bastings (echtgenoot van Sjaan Bastings-Hurkmans) zich bezig met het verzamelen van antiquiteiten en klokken.
Verzamelaars en liefhebbers werden in de gelegenheid gesteld een collectie te beginnen of uit te breiden via deze gentlemen-dealer. De basis voor de generaties
Bastings Antiquairs
werd hiermee gelegd. Piet Bastings (zoon Charles en Sjaan Bastings-Hurkmans) en zijn vrouw Hennie Bastings-van Tuijl startten in 1956 een zaak in antiquiteiten in Oss.

Kleinzoon Charles (Zoon van Piet en Hennie Bastings-van Tuijl) kreeg als kind de smaak van het antiquairs vak te pakken. Na zijn opleiding bekwaamde hij zich in het vak door vier jaar werkzaam te zijn bij Nederlands grootste veilinghuis Sotheby’s, 
waarna hij zijn beëdiging als makelaar taxateur behaalde.

Klik op een afbeelding voor de website


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.