Fam. Tiny Sanders en Narda de Haas


Verjaardag van Marieke in 1971 en Kerst en nieuw.Ome Tiny heeft lang in de vleeshandel gezeten, vandaag 22 oktober 2022, kregen we van Gina wat meer daarover en dat wilden we jullie niet onthouden.
Het artikel stond in een vakblad voor de slagerij en vleesverwerkende industrie uit 1971, toch alweer een halve eeuw geleden.

 

Er zijn nog meer foto's van bijvoorbeeld de fabriek in België maar aangezien de foto's voor het blad bewerkt zijn zie je er veel zwarte puntjes op, helaas het is niet anders. Maar het is beter dan niks nietwaar en ik ben hier bijzonder blij mee.
Toen ome Tiny op de fiets in 1947 het noorden van Limburg aan het bedienen was, was ik pas 1 jaar. Maar na een aantal jaren, ik weet niet hoeveel of wanneer, werd het een bestelwagentje van
Anton Hunink ik zie het nog zo voor me. En ja, na heel veel zeuren aan ons vader z'n kop mocht ik weleens met ome Tiny op pad, heel braaf zijn en stil dan mocht ik misschien nog wel een keer mee dacht ik zo bij mezelf. Ik ben altijd graag meegegaan en later heb ik onze Jan vele malen gezelschap gehouden als we met een volle bestelwagen naar den Haag moesten. Later na vele ritten samen, moest ik met ome Bernard van Tien naar den Haag toen onze Jan een keer niet kon, feilloos de weg dwars door den Haag gevonden, dat was knap van ome Bernard en mij!!!    

Zelfs het aantal gereden kilometers wordt in de gaten gehouden, zoals je hierboven kunt zien.

 

Bovenstaand nog wat foto's uit het magazijn zoals het toen was. Waarschijnlijk in 1971.

 


Hierboven nog een mooie foto gekregen van Gina, uit 1972 met de nichtjes Jeanne en Marieke, vol bewondering voor Wendy als baby!!

 

Klik op een foto om te vergroten en vergeet niet het tweede album te bekijken.


In de Nuenense krant van week 45, op woensdag 10 november 2021, bladzijde 21, stond een mooi artikel over Jan en Dien de Haas. En Jan is een broer van tante Narda en op de website www.denuenensekrant.nl  kun je alles vinden over Nuenen.
Uiteraard hebben we toestemming gevraagd aan De Nuenense Krant om het stuk uit hun krant over te mogen nemen.
  Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.